Henley&Partners raporu ortaya koydu… Dünya genelinde 88 bin kişi kripto para ve Bitcoin yatırımlarıyla milyoner oldu

Dünyanın önde gelen uluslararası servet ve yatırım göçü uzmanları Henley&Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu’na göre, dünya çapında 88 bin 200 kripto milyoneri var ve bunların yarısı servetlerini Bitcoin’de tutuyor.

Kripto paranın toplam piyasa değeri şu anda 1.180 milyar ABD dolarına ulaştı ve dünya genelinde kripto para sahibi olan 425 milyon kişi var.

Türünün ilk örneği olan bu rapor , küresel servet istihbarat şirketi New World Wealth tarafından sağlanan kripto ve Bitcoin milyonerleri, sentimyonerler ve milyarderlerin sayısına ilişkin özel istatistiklerin yanı sıra önde gelen akademisyenlerden, sektör uzmanlarından ve kripto paralardan gelen bilgileri içeriyor.

Henley & Partners CEO’su Dr. Juerg Steffen , tüccarların, madencilerin, yatırımcıların ve kripto girişimcilerin çıkarlarını korumak için yatırım geçişi stratejilerini araştırdıklarını söylüyor.

Öte yandan küresel süper zenginler liginde şu anda 182 kripto miyoner (yani, 100 milyon ABD Doları veya daha fazla kripto varlığına sahip yüksek net değerli bireyler ) var. Bunların 78 milyonu Bitcoin kullanıcısı. Söz konusu kişiler Bitcoin ticareti yaparak servetlerini biriktirdiler.

750’den fazla veri noktası içeren Henley’in yeni Kripto Benimseme Endeksi , kripto dostu yatırım göçüne ev sahipliği yapan ülkeleri, kripto para birimlerini ve blockchain teknolojisini benimseme ve entegrasyon düzeylerine göre değerlendiriyor ve derecelendiriyor.

SİNGAPUR “KRİPTO DOSTU”NDA LİDER

Singapur, 60 üzerinden 50,2 veya %83,76 puanla genel olarak lider konumda yer alırken, İsviçre (%78,17) 2. sırada yer alırken, onu %76,17 ile BAE takip ediyor . Hong Kong (%76 ile 4. ) , Amerika Birleşik Devletleri ( %73.83 ile 5.), Avustralya ( %71.83 ile 6. ) veBirleşik Krallık (%71,17 ile 7. sırada ) kripto benimseme konusunda birinci sınıf ödüller alırken, Kanada (%67,33 ile 8. sırada ), Malta (%64.83 ile 9. sırada ) ve Malezya ( % 62,5 ile) ayrıca ilk 10’a girmeyi başardı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort